top of page
Huiverbetering
_X7A3788.jpg

Huidverbetering – Laserontharing – LPG – Esthetische behandelingen

_X7A3758.jpg

Huidverbetering

Environ Cool Peel.jpg

Environ

vink.png

Kwalitatieve huidverzorgingsproducten 

Environ is ervan overtuigd dat de huid een leven heeft en dat vitamine A de “zuurstof” is die ze nodig heeft, om een leven lang mooi en gezond te zijn. Discovery is de eerste behandeling bij de opstart. Nadien wordt dit opgevolgd door Essentials waarbij gewerkt wordt met het DF-apparaat. Hiernaast kan u  opteren voor Cool Peel behandelingen die een boost geven aan groeifactoren alsook Focus-on behandelingen die een specifieke huidzone behandelen met snel efficiënt resultaat.

renophase.jpg

Renophase

vink.png

Regeneratie van de huidcellen

Renophase kiest voor een volledige oplossing voor de aanpak van moeilijk te behandelen huiden. De huidverzorging en peelings werken op celniveau en herstructureren deze van binnenuit. Wenst U dit graag te behandelen? Plan eerst een huidscan in waarbij uw huidprobleem wordt besproken dit door middel van genomen foto's met de Observ520X. Belangrijk: de huid goed voorbereiden is van groot belang om resultaatgericht te werken.

Laserontharing
Jane.jpg

Jane Iredale

vink.png

Minerale make-up

Jane Iredale is bijzonder dankzij de zuivere gezonde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ze zijn op basis van mineralen en bevatten vitamines, antioxidanten en botanische extracten die je huid verzorgen, beschermen en kalmeren : Wenst U graag kennis te maken met dit gamma? Ontdek de Power of 3 formule waarbij je de foundations leert kennen en voelt op het gelaat. It’s Amazing and Natural. Boek nu uw Jane Iredale intake.

242450128_565057188063301_2845772126691236055_n.jpg

LPG endermologie

Deze technologie Made in France stimuleert zachtjes de huid om de slapende cellulaire activiteit opnieuw te activeren. Versteviging zichtbaar vanaf 3 sessies! 

272039551_454104539719883_4037266137319820606_n.jpg

LPG gelaatsbehandeling

Lichaam
LPG - 1.jpg
mond.jpg

Endermologie lichaam

vink.png

LPG

Werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit. Zichtbaar resultaat bij hardnekkige rondingen, verslapte huid, sinaasappelhuid, etc.

Endermologie gelaat

vink.png

LPG

Draineert toxines, verheldert de teint, verfijnt de huidkorrel en vult de rimpels op. Harmoniseert de volumes van het gezicht. Maakt de teint egaal, Zichtbaar resultaat vanaf de eerste sessie.

_O0A0527.jpg

Advanced Nutrition Programme™

Advanced Nutrition Programme™ is een award-winning assortiment aan supplementen die zijn samengesteld om een gezonde huid te ondersteunen van binnenuit.

_O0A0528.jpg
Overige behanelingen
AG1A6721geneviève_lr.jpg

Innovatieve behandelingen gericht op huidverbetering. De combinatie van doeltreffende producten  met geavanceerde technologieën bieden zichtbaar resultaat. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en expertise waarbij we werken op drie pijlers: revitaliseren, herstellen en regenereren. 

Jane Iredale producten stimuleren het zelfvertrouwen door een gezonde kwalitatieve make-up aan te bieden die tegelijk de huid verzorgt én beschermt. Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidspecialisten.

Jane Iredale zou je leven wel eens kunnen veranderen. De huid die je altijd al hebt gewild, is nu nog slechts een penseelstreek verwijderd... Wij laten u graag vrijblijvend kennismaken.

Fan van
Minerale make-up

Minerale make-up
bottom of page