Geneviève Oushoorn | Make-up Babor
15510
page-template-default,page,page-id-15510,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

“Iedere vrouw is mooi” en “make-up moet draagbaar zijn, maar niet zichtbaar.”

 

Dit is het devies van de internationale directeur Face Design van BABOR, Peter Schmidinger.

 

Je kunt een vrouw met een druk gezins- en bereoepsleven niet vergelijken met een fotomodel of een mannequin. Elke vrouw moet zichzelf vinden en zo, ongeacht haar leeftijd, bepalen welk type vrouw ze is. Een vrouw moet zich goed voelen in haar eigen IK.

 

Bovendien maakt make-up vandaag niet meer dat je er opgemaakt uit moet zien. Daarom is nude look tegenwoordig zo bekend en geliefd. Met minder kleur, perfecte looks. Daar gaat het om.

Vrouwen willen er goed uitzien, de klok rond, maar met weinig moeite.

Face Designer Peter Schmidinger voelde dit perfect aan en daarom heeft hij een principe ontwikkeld dat iedere vrouw gemakkelijk en snel kan toepassen.

 

Cosmedisch Instituut Geneviève Oushoorn vertrekt vanuit deze visie. In samenspraak met de wens van de klant bieden we de perfecte basismake-up. Foundation, oplichter en poeder in perfecte kleurschakeringen voor een mooi egaal uitziende huid en innovatieve make-up producten in verleidelijke kleuren voor ieder type en elke leeftijd.

 

De perfecte functionaliteit, het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een efficiënte bescherming door zeer werkzame werkstoffen maken van deze serie een exclusieve lifestyle collectie.

 

U kan hier opteren voor volgende make-up uitwerkingen:

  • Dag make-up
  • Avond make-up
  • Feest make-up
  • Bruids make-up
Prijslijst