Geneviève Oushoorn | HSR
15572
page-template-default,page,page-id-15572,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

De Innovatieve anti-rimpelbehandeling

 

Vanaf 40+ begint de huid duidelijk aan elasticiteit en spankracht te verliezen. Genetisch bepaald en door het milieu veroorzaakt kunnen de meest verschillende rimpelsoorten ontstaan en de huid er ouder laten uitzien.

 

  • Gravitatierimpels zijn statische rimpels en ontstaan door de zwaartekracht; het steunweefsel verliest aan stevigheid door de afbraak van collageen en elastine. Het bind- en onderhuidse weefsel verslapt, gaat hangen en diepe rimpels ontstaan. Typische gravitatierimpels zijn neuslippenrimpels, marionetlijnen (mondhoekrimpels) en dwarse halsrimpels onder de kin.
  • Mimische rimpels zijn dynamische rimpels en ontstaan door de mimiek van het gezicht ten gevolge van een overactiviteit en duurzame spanning van de gezichtsspieren. Typische mimische rimpels zijn kraaienpootjes, de glabella-rimpel (fronsrimpel), voorhoofdsrimpel en liprimpels (vaak bij rokers).
  • Plissérimpels zijn fijne kreukels die terug te leiden zijn tot een gebrek aan vocht en vochtbindend vermogen van de huid alsmede door beschadigingen door de zon. In de regel breiden plissérimpels zich uit op het wanggebied, de kin, hals en het decolleté.

 

Met HSR® lifting heeft het BABOR-onderzoek opnieuw een mijlpaal op het gebied van de cosmetische lifting bereikt – de ontwikkeling van 5 high performance werkstoffen, die de oorzaken van rimpelvorming uitgebreid bestrijden, alle soorten rimpels efficiënt reduceren en het verlies aan spankracht zichtbaar tegengaan.

Prijslijst
Gelaatsv - Babor - HSR_Lifting_Gruppe_300