Geneviève Oushoorn | Babor
15526
page-template-default,page,page-id-15526,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

BABOR behoort op het gebied van de professionele schoonheidsverzorging tot de meest succesvolle ondernemingen van de wereld.

Dit succes berust zelfs vandaag de dag op de visie van de oprichter van het bedrijf, Dr. Michael Babor. Met zijn uitvinding van de unieke en daarom terecht als legendarisch aan te duiden Hy-oïl legde hij de basis van het merk BABOR.

 

Tegelijkertijd trof Dr. Babor twee andere visionaire beslissingen. Hij besloot de krachten van de natuur voor de verzorging van de schoonheid in eigen laboratoria te onderzoeken en bruikbaar te maken. Hij positioneerde zijn onderneming van het begin af aan als een exclusieve partner van de schoonheidsspecialiste.

 

Het intensieve onderzoek van de meest verschillende werkstoffen uit de natuur en de ontwikkeling van eigen BABOR werkstofcomplexen worden onder andere ook met bekende partners zoals de Rheinisch- Westfälischen Technische Hochschule in Aken verworven.

 

Innovatieve en zeer werkzame verzorgingsproducten voor de meest verschillende huidbehoeften is het resultaat.

 

Alle BABOR producten zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten van het huidonderzoek. Overeenkomstig de BABOR-traditie gebruiken we pure, natuurlijke plantenoliën en plantenextracten en overwegend natuurlijke, actieve stoffen van plantaardige oorsprong. Alle producten hebben een huidvriendelijke pH-waarde om de natuurlijke balans van de huid te ontzien en te behouden. De ontwikkeling en kwaliteitswaarborg in eigen huis bij een optimale verdraagzaamheid is mogelijk. Cosmetische producten van de hoogste kwaliteit voor BABOR zij neen vanzelfsprekendheid door de reductie van conservering tot het product specifieke minimum en omvangrijke tests ter stabilisering van de producten bij verschillende opslagvoorwaarden.

 

Babor heeft een brede waaier aan producten voor ondermeer:

  • Gelaat
  • Lichaam
  • Handen
  • Voeten

 

Het BABOR-gamma is enkel aan te kopen bij schoonheidsinstituten daar het producten zijn met hoogwaardige werkstoffen die enkel met advies kunnen verkocht worden.

Wenst u graag producten van Babor online aan te kopen, dan kan u dit doen via onderstaande link.

E-shop Babor